Problemen met opslag? Kies voor een stelling!

Ben jij het helemaal zat dat jouw troep overal door het huis ligt? Wil je orde in de garage? Of heb je behoefte aan rust bij je bedrijf of kantoor?

Door

In deze gevallen kun je het beste een stelling kopen. Er wordt vaak gedacht dat zo’n stelling heel lelijk en alleen maar praktisch is, maar dit is zeker niet het geval. Wij vertellen jou meer hierover!

Een stelling als alleen opslag? Dacht het niet!

Zeker kan een stelling mooi zijn! Vroeger werden stellingen alleen maar gebruikt in garages en op kantoren. Tegenwoordig kun je een stelling echter overal terugvinden, zelfs in het interieur! Door een groot aanbod in diverse maten en kleuren, is een stelling geschikt voor elke ruimte. Dit object kan zelfs gebruikt worden als meubelstuk. Ga bijvoorbeeld voor een industrieel design en zet er jouw mooiste kunststukken in. Op deze manier zijn ze van alle kanten zichtbaar. Daarnaast is het ook nog eens een geweldige roomdeviner.

Maar welke stelling moet ik dan nemen?

Welke soort stelling je wilt nemen, hangt af van hoe je hem wilt gebruiken. Wil je de stelling benutten als plek voor je opslag? Ga dan voor een grote en vooral stevige. Probeer ook een voor een goedkopere versie te nemen als de stelling toch alleen maar in de garage staat. Als je van plan bent om deze als meubelstuk te gebruiken, dan kun je voor een mooie gaan. Kies bijvoorbeeld voor een mooie industriële look met hout en staal, of maak juist een statement en koop een stelling in een felle kleur. Alles is mogelijk!

Veiligheid

Bij het uitzoeken van een goede stelling moet je van tevoren bedenken wat je ermee wilt doen. Als je graag zwaardere dingen op de stelling wilt plaatsen, is het aan te raden om een object van sterk materiaal te nemen. Daarnaast is het verstandig om de stelling aan de muur te bevestigen bij plaatsing van zwaardere dingen.  Hiermee voorkom je dat de stelling valt en eventueel schade of letsel veroorzaakt. Een stelling is in geen enkel geval geschikt als speelplaats. Kinderen hebben grote kans om te vallen en daarbij kan de kast ook omslaan. Gebruik de stelling dus alleen maar om spullen op te plaatsen.

De perfecte kast samenstellen

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om jouw eigen stelling samen te stellen. Hierdoor past het perfect in jouw interieur. Daarnaast kun je zelf de maten samenstellen en het materiaal bepalen. Hierdoor kun je sterkere kasten ontwikkelen die perfect tegen je wand passen. Je kunt zelf iets verzinnen om een prachtich statement stuk in huis te nemen!

 

Standaardportret
Bekijk meer van