Maak het jezelf extra gemakkelijk op vakantie met een luchtbed met pomp

Stel je gaat kamperen in een tent, dan wil je comfortabel liggen. Niks is irritanter dan slecht slapen op vakantie. Je moet al wennen aan de omgeving. Dan wil je dat het luchtbed gewoon lekker ligt. Maar denk je ook aan de randapparatuur? Een goede pomp bij je luchtbed maakt het leven op vakantie namelijk een stuk relaxter.

Door

Eenmaal aangekomen op je bestemming wil je toch niet uren bezig zijn met je tent opzetten en je luchtbed oppompen? Nee, dat moet snel en effectief. En dat kan met de techniek van nu. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden. Klaar om alle mogelijkheden te lezen omtrent luchtbedden met pomp?

First things first: kies je bestemming

Klaar voor je vakantie? Laten we beginnen bij het begin. Want waar wil je eigenlijk heen? Vanaf Den Haag via Rotterdam The Hague Airport zijn er vele mogelijkheden. Denk aan bestemmingen zoals Bilbao, Gran Canaria. Of wil je toch liever los gaan op het party eiland Ibiza? Je bent daar verzekerd van iedere dag een feest. Kies altijd goed uit waar je heen wil. Wil je juist uitrusten of het leven vieren? Daar moet je je bestemming op aanpassen. Kies daarna voor een goede camping met veel faciliteiten. Een beetje luxe wil je natuurlijk! Genoeg keuze dus. Ben je klaar om te gaan?

Ingebouwde pomp maakt de vakantie gemakkelijk

Een geschikt luchtbed kopen. Hoe doe je dat? Bedenk vooraf goed of je een luchtbed met ingebouwde pomp of zonder ingebouwde pomp gaat aanschaffen. Een ingebouwde pomp klinkt aantrekkelijk, maar toch zitten er nadelen aan. Een van de voordelen van een luchtbed met ingebouwde pomp is dat je de pomp niet kunt vergeten, want die is altijd bij de hand. En het scheelt weer sjouwen! Daarnaast is het luchtbed zonder enige moeite op te pompen, je hoeft alleen de schakelaar om te zetten of de stekker in het stopcontact te plaatsen en het luchtbed zal zichzelf gaan oppompen. Een luchtbed met ingebouwde pomp is dus nog sneller klaar voor gebruik, kost weinig moeite en biedt veel comfort. Meestal beschikt een luchtbed met ingebouwde pomp ook over een handig leegloop ventiel, hierdoor kost het leeglaten van het luchtbed even weinig moeite als het oppompen van het luchtbed. Maar als het luchtbed stuk is, is de pomp ook niet meer te gebruiken en moet je een nieuwe set kopen. Gelukkig is een lek luchtbed nog te repareren.

Help! Mijn luchtbed is lek

Je ziet het al helemaal voor je. Je gaat liggen en het luchtbed loopt leeg. Wat een vreselijk begin van je vakantie! Geen stress. Een luchtbed is makkelijk te plakken. Zelfs de meest onhandige mensen kunnen dit voor elkaar krijgen! Begin met het vullen van een emmer water. Dompel daar je opgeblazen luchtbed in. Op de plek van het lek zullen luchtbellen verschijnen. Je hebt nu de plek van het lek ontdekt. Pak het reparatiekit voor luchtbedden erbij en maak de ondergrond van het luchtbed vet- en vuilvrij. Wrijf bij het lek een beetje lijm en plak hier PVC folie overheen. Laat het 24 uur drogen en pomp daarna het luchtbed weer op. Daarna kan je weer heerlijk slapen en genieten van je welverdiende vakantie!

Standaardportret
Bekijk meer van