Instagram Likes Kopen: de 5 Beste Websites om Koop Likes voor Instagram

Instagram is bijna niet meer weg te denken uit ons bestaan. Niet alleen vrienden delen hun leven op het platform, ook bedrijven en influencers plaatsen regelmatig content als onderdeel van hun marketingstrategie. In 2016 heeft Instagram de chronologische tijdlijn vervangen door ‘het Algoritme’.

Door

Door middel van het Algoritme bepaalt Instagram de volgorde van het nieuwsoverzicht van gebruikers nu aan de hand van meer dan alleen recentheid: ook interesses en relaties worden meegenomen in het bepalen van de volgorde. Toon je veel interesse in bepaalde content? Of heb je vaak interactie met een bepaald Instagram account? Dan krijgen de posts van die gebruiker voorrang in je tijdlijn.

Snel overzicht van de TOP 3 sites:

 1. VolgersKopen – de #1 beste site
 2. Instagrowing  – #2 beste site, uitstekende klantenondersteuning
 3. SocialBoss – #3 beste site, geweldige prijzen

Als je wil blijven verschijnen in de tijdlijn van jouw Instagram volgers is het daarom belangrijk om regelmatig te posten, maar ook om veel interactie te creëren. Hoe meer gebruikers je post liken, delen of becommentariëren, des te groter je bereik. Het kopen van likes kan bijdragen aan een hoge engagement rate en meer views, zodat je het algoritme voor je kunt laten werken. Er zijn veel websites te vinden waarop je likes kunt kopen. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt van de websites die influencers het meest gebruiken.

Beste websites om Instagram Likes te Kopen

 1. VolgersKopen – de #1 beste site in alle criteria volgens alle criteria van kwaliteit en service

VolgersKopen

Voor het veilig en goedkoop kopen van echte Instagram likes en volgers ben je bij VolgersKopen aan het juiste adres. Het team bestaat uit ervaren social media experts en zorgt voor een naadloze ervaring. VolgersKopen biedt verschillende pakketten aan waarmee je echte likes kunt kopen tegen scherpe prijzen. Het enige wat je hoeft te doen is een pakket naar keuze selecteren, de benodigde informatie invullen en je betaling afronden. Je kunt veilig betalen met Visa, Mastercard, Maestro, Apple Pay, Google Pay en Сryptovaluta en er wordt zorgvuldig met je gebruikersnaam en andere gegevens omgegaan. Na het plaatsen van de bestelling stromen de likes snel maar geleidelijk aan binnen, dus niet allemaal tegelijkertijd.

Prijzen en pakketten voor Instagram Likes:

 • voor 100 likes vanaf €2
 • voor 250 likes vanaf €3
 • voor 500 likes vanaf €5
 • voor 1000 likes vanaf €9
 • voor 2.500 likes vanaf €22
 • voor 5.000 likes vanaf €25

VolgersKopen maakt gebruik van authentieke Instagram accounts, waardoor je organisch bereik krijgt en niet in strijd met de servicevoorwaarden van Instagram handelt. VolgersKopen onderscheidt zich door de likes die je koopt uit willekeurige landen komen, waardoor zo’n 40% van de likes van Amerikaanse en Europese gebruikers komen. De klantenservice staat bovendien altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt of als er zich een probleem voordoet. Daarnaast hanteert de webshop een geld-terug-garantie wanneer je likes niet (tijdig) worden geleverd. Als je nog niet helemaal overtuigd bent, kun je ook een mini-pakket van 100 likes aanschaffen voor €2.49 om zo te testen of de website iets voor je is.

De belangrijkste voordelen van de site:

 • Veilig en vertrouwelijk
 • Wij garanderen 100%
 • Goedkope pakketten
 • Snel verzenden
 • Uitstekende klantenondersteuning

VolgersKopen werd ook erkend als de beste service, ook bij de aankoop van Instagram Likes volgens Arenalokaal.nl en bij de aankoop van Instagram volgers volgens een onderzoek van Pctipvandedag.nl

Altijd toegewijd aan het beschermen van de gegevens van zijn klanten, vereist de site op geen enkel moment dat u uw profiel wachtwoord opgeeft om likes toe te voegen, laat staan ​​om iemand te volgen of leuk te vinden, wat zijn professionaliteit aantoont

 1. InstaGrowing – #2 beste site, uitstekende klantenondersteuning

Buy Instagram likes

Ook InstaGrowing, opgericht in 2017, biedt door middel van verschillende pakketten Instagram likes aan die je bereik in een handomdraai doen groeien. InstaGrowing biedt twee soorten likes aan: real likes en premium likes. Real likes zijn afkomstig van echte Instagram accounts die een profielfoto hebben, maar verder geen posts hebben geplaatst. Premium likes daarentegen komen van 100% echte Instagram gebruikers, van mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in je content. Als je niet wil dat het aantal likes op je post daalt naarmate de tijd verstrijkt, is de premium service iets voor jou.

Je hoeft bovendien alleen je gebruikersnaam door te geven, waardoor je persoonsgegevens veilig zijn en het bestellen binnen een minuut is afgerond. De geaccepteerde betaalmethodes zijn: creditcard, Apple Pay, Google Pay en Сryptovaluta. Na het plaatsen van je bestelling zul je geleidelijk aan likes ontvangen, zodat de kans klein is dat Instagram door heeft dat je de likes niet organisch hebt verkregen. Ook kun je met vragen terecht bij de klantenservice, zowel via e-mail als telefoon. Mocht je niet tevreden zijn met het gekochte product, dan kun je tot wel 30 dagen terugvallen op het garantiebeleid. Je kunt al vanaf $3.29 gebruik maken van de service.

 1. SocialBoss – #3 beste site, geweldige prijzen

Social Boss

SocialBoss is een toonaangevend platform dat Instagram-gebruikers in staat stelt meer bereik te krijgen via zorgvuldig samengestelde pakketten. De Instagram likes-pakketten zijn erg in de trek onder klanten. Tegen uiteenlopende prijzen biedt het platform likes aan die effectief je engagement vergroten. Het platform biedt variërende diensten aan, bestemd voor individuele gebruikers tot grote agency’s. Zo kun je al voor €3.29 aan de slag gaan.

SocialBoss garandeert een veilige omgeving voor het doen van je betaling en voor je persoonsgegevens. Na het afronden van je betaling duurt het zo’n 1-3 dagen tot je je likes zult ontvangen. De likes worden op een natuurlijke manier geleverd binnen 1-24 uur. De klantenservice staat bovendien 24 uur per dag voor je klaar en je hebt 30 dagen garantie op je aankoop.

 1. Socialmediakoning

Ook bij Socialmediakoning.nl kun je snel en veilig likes kopen. Ze hebben alleen de publieke URL nodig van je Instagram foto/video, waarna je binnen no-time likes ontvangt. Voor €3.95 heb je 50 likes van Instagram accounts over de hele wereld. De likes worden veilig geleverd binnen 24 uur. Betalen kan via onder meer iDeal, PayPal, Bancontact en Creditcard.

 1. Followerskopen

Bij Followerskopen.net kun je vanaf €4.95 terecht voor het kopen van likes. De likes zijn afkomstig van Instagram-gebruikers die over een profielfoto en followers beschikken. Nadat je je pakket kiest, verdeel je de likes over je posts en binnen 24 uur stromen ze binnen. Je kunt hier veilig betalen met iDeal.

Instagram voor bedrijven: Tips om je profiel effectief te promoten

Instagram

U heeft onlangs een account geopend voor uw kleinere bedrijf op Instagram en u kijkt naar de felbegeerde likes en volgers. De grote vraag is nu: hoe kunt u uzelf effectief promoten op het mobielvriendelijke sociale media platform met een beperkt advertentiebudget? Kunt u een hoger aantal Instagram-likes en volgers krijgen als u uw Instagram-marketingtactieken in een krappe broekzak uitvoert? Is het mogelijk om uw portemonnee te behoeden voor het branden van grote gaten en toch de gewenste publieksattractie op uw zakelijke account te krijgen?

Gelukkig kunt u een assertieve doelgroep bereiken zonder veel uit te geven aan Instagram-advertenties. Als u bereid bent een doordachte investering te doen, zijn hier een paar beproefde alternatieven waar u uw geld op kunt inzetten in plaats van Instagram-advertenties. Bovendien kan het volgende u wat geld besparen terwijl u de online-aanwezigheid van uw merk opbouwt!

 1. Investeren in betrokkenheid

Likes op uw berichten zullen de aandacht van het publiek vergroten door uw berichten zichtbaar te maken in openbare feeds. Dit zal op zijn beurt andere Instagrammers aanmoedigen om ook met uw berichten om te gaan. Ja, u kunt investeren in betaalde betrokkenheid. Verschillende services bijvoorbeeld veel pakketten met Instagram-likes op VolgersKopen bieden organische betrokkenheid om uw kleine bedrijf de boost te geven die het nodig heeft om vertegenwoordigd te worden op Instagram.

 1. Investeren in samenwerking

Op Instagram vind je verschillende gelijkgestemde geallieerde bedrijven. Branche-experts, Instagrammers, Smaakmakers of Influencers die samenwerken kan ook op verschillende manieren gebeuren met verschillende soorten beroemde gebruikers. Zij zijn, net als u, op zoek naar promotie-opties met een klein budget voor hun eigen bedrijf. Door met hen in gesprek te gaan, ontstaan ​​er niet alleen mogelijkheden om samen te werken, maar profiteer je ook enorm van elkaars publieksbereik. Het is een win-winsituatie voor beide partijen als u samenwerkingen doorgang vinden, dus doe uw onderzoek en zet u in voor kleine marketingstrategieën zoals het organiseren van wedstrijden en weggeefacties die wederzijdse merkopbouw zullen opleveren. Samenwerkingen brengen uw account:

 • Grotere zichtbaarheid;
 • Vertrouwen;
 • Nieuwe volgers.

Om ervoor te zorgen dat u dit pad optimaliseert, moet u uw werknemers onderzoeken voordat u enige verbintenissen aangaat. De eerste beslissing die u moet nemen is: met wie gaat u samenwerken? Iemand beroemd en invloedrijk. U zou kunnen samenwerken met:

Influencers – Dit zijn experts in uw niche die de ervaring bieden van het verkopen van producten of recensies aan geselecteerde doelgroepen. Ze kunnen micro- of macro-influencers zijn, afhankelijk van hun volger bereik. Er zijn verschillende subsoorten influencers, afhankelijk van hun aantal volgers. Influencers brengen een nieuw perspectief op marketing door gepersonaliseerde inhoud te produceren die betrekking heeft op uw vakgebied. Afhankelijk van de sociale media-inhoud die zij produceren, zijn influencers:

 • bloggers,
 • vloggers,
 • Instagram-sterren,
 • beroemdheden,
 • activist,
 • reality TV-deelnemers,
 • journalisten en fotografen.

Indirecte concurrentie – Dit zijn bedrijven die zich op dezelfde doelgroep richten als u, maar met een product dat het uwe kan vervangen. Als u uzelf zorgvuldig op de markt brengt, zou u er uiteindelijk voor kunnen zorgen dat beide bedrijven een deel van hetzelfde publiek delen. Een diëtist kan bijvoorbeeld indirect concurreren met een fitnesstrainer. Hoewel u elkaar misschien doorverwijst, heeft uw publiek altijd de kans om bij een van u te blijven in plaats van beide services samen te gebruiken.

Complementaire bedrijven – Dit zijn bedrijven die niet de mogelijkheid bieden om uw publiek volledig over te nemen zoals indirecte concurrentie doet. Als u echter met hen samenwerkt, wordt uw doelgroepbereik waarschijnlijk groter, omdat uw doelgroepen elkaar zullen overlappen. Een hotel en een lokale taxi service zijn bijvoorbeeld complementaire bedrijven. U geeft elkaar waarschijnlijk verwijzingen zonder bang te zijn dat u uw klanten aan elkaar verliest.

 1. Organiser weggeefacties

Dit is een effectieve zelf bevorderende strategie die meer steunt op een succesvolle implementatie en planning dan op grote investeringen. U kunt prijsvragen organiseren en altijd alleen of in samenwerkingen geven. Om er zeker van te zijn dat je een succesverhaal voor uzelf creëert, volgt u deze stappen bij het organiseren van een weggeefactie:

Bepaal uw doel – Bent u op zoek naar meer volgers of juist gericht op meer impressies? Bent u op zoek naar likes en shares? Wilt u dat het verkeer naar uw startpagina wordt verplaatst? Bent u op zoek naar leadgeneratie en sales conversies? Zoals u kunt zien, kan uw doel worden verfijnd tot iets meer concreets dan alleen “meer exposure”.

Bepaal een prijs – Afhankelijk van uw doel, en uw beloning kan dit variëren. Als verkopen uw uiteindelijke doel is, kan het geschenk misschien een gratis geschenk zijn bij aankoop van meer dan een bepaald bedrag. Aan de andere kant kan een openbare shout-out of functie relevanter zijn als het uw doel is om kijkers uw berichten leuk te laten vinden, erop te reageren of ze te delen.

Zorg dat de regels zijn opgesteld – Schrijf de regels voor geschiktheid en prijs verzameling duidelijk op. Als er lokale wetten of wetten voor stagiaires bij betrokken zijn, zorg er dan voor dat u opschrijft wat en hoe deze cijfers in uw weggeefactie zijn.

Promoot ruim van tevoren – Uw wedstrijden zullen succesvoller zijn als u uw deelnemers meer tijd geeft om hiervan op de hoogte te zijn. Promoot het evenement in uw IG Verhalen, Posts, Reels en elke andere mogelijkheid die beschikbaar is op Instagram. Maak cross-promotie van het evenement op Facebook en andere sociale contacten.

Kondig winnaars aan – Houdt u aan uw evenement regels en maak winnaars transparant bekend. U zou zelfs Live kunnen gaan om winnaars bekend te maken. Door uw weggeefactie eerlijk en authentiek te houden, bouwt u vertrouwen en geloofwaardigheid op. Dit zorgt op zijn beurt voor organische groei van de betrokkenheid van het publiek en de conversieratio’s voor uw bedrijf.

 1. Sla de hashtags niet over

Met Instagram kun je maximaal 30 hashtags toevoegen aan je berichten en 10 aan je verhalen. Gebruik de meest relevante hashtags om uw zichtbaarheid te maximaliseren en ervoor te zorgen dat uw marketingcampagnes de juiste doelgroep bereiken. Als ze correct worden gebruikt, kunnen hashtags u helpen een nieuw publiek te bereiken, de naamsbekendheid te vergroten, uw SEO een boost te geven, om maar een paar voordelen te noemen. Gebruik trending hashtags creatief om organisch verkeer naar uw profiel te brengen.

Tips voor bij het Kopen van Instagram Likes

Tips Likes

Voordat je aan de slag gaat met likes of volgers kopen is het belangrijk dat je goed onderzoek doet. We hebben een aantal tips voor je samengesteld, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

 1. Kijk naar de beoordelingen en reputatie

Voordat je likes koopt, is het belangrijk na te gaan of de website een goede reputatie heeft, zodat je niet wordt opgelicht. Kijk dus altijd naar de ervaringen en waardering van anderen, voordat je een bestelling plaatst. Betrouwbare webshops laten vaak zelf beoordelingen van klanten zien op hun website. Zo kun je controleren hoe de ervaringen van anderen zijn en of zij tevreden zijn met de website en het aanbod. Platforms als Trustpilot kunnen je ook helpen inzicht te krijgen in het bedrijf. Kijk dus verder dan je neus lang is en koop nooit iets zonder social proof.

 1. Kijk naar afkomst van de likes 

De meeste websites die likes aanbieden, verkopen likes van Arabische en Aziatische profielen. Als jij een Nederlandse schoonheidssalon hebt, is het een beetje shady als het merendeel van je likes afkomstig is van Pakistaanse mannen. Controleer daarom altijd goed waar de profielen vandaan komen voordat je een bestelling plaatst.

 1. Zoek naar iets dat binnen je budget past

Bepaal voordat je likes koopt een budget en houd je daaraan. Zoek vervolgens naar pakketten die binnen je budget passen en vergelijk ze met elkaar voordat je iets koopt. Geef niet in één keer je volledige budget uit, maar doe dit geleidelijk aan. Onthoudt daarnaast ook dat echte volgers en likes duurder zullen zijn dan nep-accounts. Doe daarom altijd je research en zorg ervoor dat je waar krijgt voor je geld.

 1. Let op je persoonsgegevens

Dit is een tip die altijd van pas komt wanneer je online iets koopt, ongeacht het type bedrijf. Kijk altijd naar het type encryptie dat de webshop gebruikt bij het verwerken van je betaling en wees bedachtzaam op de gegevens die van je worden gevraagd. Als je online Instagram likes koopt, moet er een belletje gaan rinkelen wanneer wordt gevraagd om meer dan alleen je Instagram gebruikersnaam. Wees ervan bewust wat voor informatie je deelt. Zo ben je er zeker van dat je persoons- en bankgegevens privé blijven.

 1. Vraag andere gebruikers naar hun ervaringen

Als je likes wil kopen voor je bedrijfsaccount is het altijd nuttig om naar de ervaringen van collega’s, kennissen of vrienden binnen jouw bedrijfstak te vragen, zodat je helemaal gerust gesteld bent. Zij kunnen je tips geven omtrent de do’s & don’ts. Zoek je naar een pakket voor je privé account? Dan kun je altijd vragen of vrienden of influencers hun ervaringen met je willen delen.

 1. Gebruiksgemak

Daarnaast is het van belang dat je kiest voor een website die makkelijk te begrijpen én te gebruiken is. Kijk bijvoorbeeld naar het bestelproces, de levertijd en de klantenservice die de website aanbiedt. Kun je geen e-mailadres of telefoonnummer vinden waar je bij terecht kan met vragen? Dan is dit misschien niet de meest gebruiksvriendelijke website. Zorg dan ook dat je de FAQ van de platformen raadpleegt. Kijk ook altijd wat er in de kleine lettertjes beschreven staat voordat je iets bestelt.

 1. Zet je account op openbaar

Zorg ervoor dat je Instagram account op openbaar staat en dat je ‘m niet op privé zet na het doen van de bestelling. Als je account op privé staat, heeft volgers of likes kopen immers geen zin. Nadat je je volgers of likes hebt ontvangen, kun je je profiel terug zetten op privé.

Is het illegaal om Instagram-likes te kopen?

Het is op grond van het Nederlandse recht niet toegestaan om Instagram likes te kopen ter bevordering van de verkoop van producten of diensten op sociale media. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt dan ook toezicht op bedrijven en influencers die dit doen, omdat het leidt tot oneerlijke concurrentie. Koop je de likes niet voor je bedrijf, maar om je persoonlijke account een goede boost te geven, dan handel je niet in strijd met de wet. Wel gaat het kopen van likes tegen het beleid van Instagram in en kan Instagram je account blokkeren of verwijderen.

De meeste platforms waar je likes kunt kopen maken echter gebruik van zorgvuldig ontwikkelde algoritmes, waardoor Instagram de gekochte likes niet van organische likes kan onderscheiden. Kies je ervoor om echte likes te kopen, zoals bij VolgersKopen, dan zijn die afkomstig van echte profielen die geleidelijk aan je post liken. Omdat je post niet in één keer door duizenden profielen tegelijkertijd wordt geliked is de kans klein dat het opvalt. Daarnaast kun je je profiel het beste langzaam laten groeien als je onder Instagram’s radar wil blijven. Op die manier krijg je ook organisch meer bereik, waardoor je meer echte volgers aantrekt.

Conclusie: wij raden VolgersKopen aan

Wij raden VolgersKopen aan als de beste website om Instagram likes te kopen tegen betaalbare tarieven. VolgersKopen biedt likes aan van echte profielen die niet snel worden verwijderd en je account niet in gevaar brengen. Met een snelle levering zie je gelijk resultaat en als je niet tevreden bent kun je gebruik maken van de geld-terug-garantie.

Standaardportret
Bekijk meer van