Innovatieve seniorenbedden met FPS

Wat een innovatief bed precies is en wat je er mee kunt, ontdekt u bij een bezoek aan De Suite. Daar kunnen zij u alles vertellen over hun hoog laag bedden met optionele FPS-ontspanningstechnologie.

Door

De beddenmakers uit Moordrecht doen alles om te zorgen dat hun klanten de perfecte nachtrust vinden. Mensen uit de wijde omtrek weten de unieke showroom in Moordrecht te vinden voor hun persoonlijk op maat gemaakte seniorenbed. Mensen met spier-, rug- en nekklachten, maar ook met ernstige aandoeningen als neuropathie en de ziekte van Parkinson. Wat de situatie ook is, met een zee aan expertise en met geavanceerde technologieën weet De Suite voor iedereen het juiste bed te maken.

Uitgeslapen beddenmaker vertelt over FPS-technologie

De Suite maakt bedden met FPS-technologie waarop mensen beter ontspannen, minder pijn ervaren en vlugger herstellen. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar eigenaar Wim Hofman is stellig: “FPS kan veel betekenen en de weldadige werking wordt door onze kanten uiterst gewaardeerd.” De technologie werkt met laagfrequent geluid dat subtiele trillingen geeft die op hun beurt zorgen voor een betere doorbloeding. En een betere doorbloeding, zo legt Wim uit, zorgt voor ontspanning en draagt bij aan gezonder spier- en bindweefsel.

De Suite heeft de akoestische techniek dan ook omarmt en past deze succesvol toe voor mensen die een jetlag of stress ervaren, spierklachten of neuropathische pijn hebben. Maar ook een steeds grotere wordende groep met de ziekte van Parkinson – die vaak veel spanning in hun lijf hebben – klopt bij de beddenmaker uit Moordrecht aan voor een bed met FPS-technologie.

Wim Hofman: “FPS maakt ons advies nog veelzijdiger en zorgt bijvoorbeeld dat mensen met parkinson zich makkelijker kunnen omdraaien, minder last van kramp hebben en rustiger worden.” En hij gaat verder: “Een leven lang bedden op maat maken heeft me veel geleerd over het lijf en het juiste bed. Nu we vaker mensen helpen met specifieke condities, merk ik dat de hele organisatie daar wijzer van wordt en meer snapt van goed slapen en ontspannen.”

Luxe seniorenbedden

Een bed met FPS-technologie wordt naadloos afgestemd op de bijzonderheden van de klant.  Niet zelden vraagt de persoonlijke situatie om een bed met zorgfunctie, waarmee het bed op een ergonomische werkhoogte kan worden versteld. Net als het FPS systeem wordt deze zogenaamde ‘hoog laag’ functie geheel aan het zicht onttrokken.

Wim: “Het juiste seniorenbed begint met rustig en goed luisteren. Wanneer je vervolgens je expertise kunt inzetten om bij te dragen aan een comfortabeler leven, dan doe ik dat met veel voldoening en plezier. Elke seniorenbed kan optioneel worden uitgevoerd met een hoog-laag functie. Zo kan het ene bed van alle functies en gemakken zijn voorzien zonder dat het van het partnerbed te onderscheiden is.” Voor de samenstelling van elk hoog laag bed is een uitgebreid programma seniorenbedden beschikbaar met handige functies voor het dagelijks gebruik.

Ook wanneer iemand te maken heeft met fysieke ongemakken, maakt De Suite hoog laag bedden met ruim baan voor de persoonlijke smaak. “Bedden met een eigen signatuur,” aldus Wim. Dat zie je ook terug in de stijlvol ingerichte showroom van De Suite.  Een waar paradijs voor wie een nieuw bed zoekt en waar je slechts op aanwijzing weet wanneer je op een hoog laag bed plaats hebt genomen.

De beddenspecialist in het maken van seniorenbedden houdt overzicht in alle zaken die van belang zijn, voor nu en voor later. Erkenning van de persoonlijke situatie en eerbied voor de persoon in kwestie gaan daarbij hand in hand. Dat ze daarbij gebruik maken van de innovatieve FPS-technologie is na jaren nog steeds een unicum in Nederland en ver daarbuiten.

Standaardportret
Bekijk meer van