Honderd hondenbrokken: de beste voor jouw hond!

Honderd is het toonaangevende merk op het gebied van hoogwaardige hondenbrokken. Goede voeding voor je trouwe viervoeter is namelijk van essentieel belang voor de gezondheid en welzijn. Daarom zijn de hondenbrokken van Honderd speciaal ontworpen om aan de voedingsbehoeften van honden van alle leeftijden en levensfasen te voldoen. De geperste hondenbrokken zijn van de hoogste kwaliteit en bevatten zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, waarbij alle waardevolle voedingsstoffen behouden blijven. Met Honderd hondenbrokken geef je jouw hond dus niet alleen een smakelijke maaltijd, maar ook de beste voeding voor een gezond en actief leven.

Door

Hondenbrokken in heerlijke smaken

Er zijn speciale hondenbrokken met zalm & rund en daar zijn de meeste honden dol op. Deze zijn verkrijgbaar voor volwassen honden (1 tot 8 jaar) en senior honden (vanaf 8 jaar) en smaken niet alleen heerlijk, maar zijn ook nog eens gezond. Verder kun je ook kiezen voor de combinatie lam met rijst. Deze brokken bevatten zo’n 25% meer eiwitten dan andere lijnen, zodat jouw hond net dat beetje extra energie krijgt. De lam en rijst brokken zijn licht verteerbaar en helpen jeuk, diarree en ander ongemak tegen te gaan bij jouw hond.

Hondenbrokken voor alle leeftijden

Heb je een puppy? Dan kun je ook lekkere brokken kopen bij Honderd. De puppy hondenbrokken van Honderd zijn speciaal ontwikkeld voor hondjes die nog moeten groeien en heel actief in het leven staan. De ingrediënten van de puppy brokken zijn speciaal samengesteld om jouw pup in deze vroege levensfase te ondersteunen.

Geperste hondenbrokken zijn de beste keuze

De geperste brokken van Honderd zijn samengesteld met zorg en precisie, met als resultaat dat iedere brok hoog geconcentreerd en compact is. Tijdens het bereidingsproces worden de voedingsstoffen letterlijk samengeperst, zonder dat er lucht bij komt. Dit betekent dat de brokken vrij zijn van onnodige opvulling. Wat Honderd echt onderscheidt, is dat de geperste hondenbrokken ook koud geperst worden op een lage temperatuur. Zo behouden ze niet alleen hun compacte vorm, maar nemen ze ook minder ruimte in de maag van je hond in. Dit resulteert in een lichtere maagbelasting en een betere verteerbaarheid. Bovendien hoef je je hond over het algemeen minder van deze geperste hondenbrokken te voeren. Dit is uiteraard ook goed voor de portemonnee!

Wat is het verschil tussen krokante en geperste hondenbrokken?

De meeste hondenbrokken die er te koop zijn, zijn krokant. Deze krokante hondenbrokken worden meestal verkregen door middel van extrusie. Dit houdt in dat de voedingsstoffen worden verhit tot temperaturen boven de 130 graden. Wanneer de druk tijdens het productieproces afneemt, zet de brok uit en krijgt hij zijn knapperige textuur. Aan de andere kant worden de geperste hondenbrokken van Honderd op een veel lagere temperatuur bereid, namelijk slechts 70 tot 80 graden. Hierdoor blijven de natuurlijke ingrediënten en voedingsstoffen beter behouden. De lagere verhitting voorkomt beschadiging en zorgt ervoor dat er geen belangrijke bouwstoffen verloren gaan tijdens het productieproces. Dit waarborgt de kwaliteit en voedingswaarde van de brokken en geeft jouw trouwe metgezel het beste wat hij of zij verdient!

 

Standaardportret
Bekijk meer van