Hoe bestel je bedrukte artikelen voor je bedrijf?

Met artikelen waar het logo van je bedrijf op staat kun je je merknaam promoten bij zowel nieuwe als bestaande klanten. Het is daarbij zaak om een artikel te kiezen dat op brede interesse kan rekenen. Er is brede keuze in zowel verschillende producten als in de uitvoering en prijsklasse. Het is zeker niet zo dat je een vermogen kwijt bent als je artikelen wilt laten voorzien van je bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Zeker niet als je een wat grotere partij bestelt. Natuurlijk moet je daarbij een goede inschatting maken hoeveel je nodig hebt. Als je eens per week een aansteker of balpen met logo uitdeelt dan heb je er vast geen 1.000 nodig. Sta je met je bedrijf op een drukbezochte beurs, dan is het zeker niet overdreven om een dergelijk aantal in voorraad te hebben.

Door

Zo bestel je bedrukte aanstekers

Wil je aanstekers bedrukken dan kies je allereerst een aansteker uit het beschikbare aanbod. Vervolgens kies je de bijpassende opties. Soms kun je kiezen uit bedrukken in één kleur of in meerdere kleuren. Vervolgens selecteer je het gewenste aantal . Des te meer aanstekers je bestelt, des te lager de prijs per stuk. Vervolgens upload je de gewenste tekst of logo. Zorg ervoor dat het bestand in een zo hoog mogelijke resolutie wordt aangeleverd. Dit geeft het mooiste resultaat. Sommige bedrijven die artikelen bedrukken kunnen ook behulpzaam zijn bij het ontwerpen van een logo of het op een aantrekkelijke manier vormgeven van de bedrijfsnaam.

Beoordeel de proefdruk

Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je meestal een proefdruk per e-mail. Beoordeel deze zorgvuldig. Als je akkoord gaat wordt je order uitgevoerd en kun je later geen klacht meer indienen als er een fout in de tekst staat of als de kleur van de opdruk toch niet mooi overkomt. Kies die kleur met zorg, want het is belangrijk dat er sprake is van voldoende contrast. Zwart op een donkere kleur is meestal niet goed leesbaar. Datzelfde geldt voor licht op licht. Ook groen op rood of rood op groen leest vaak niet prettig. Let er ook op dat de letters groot genoeg zijn, maar ook weer niet te overheersend. Als je helemaal tevreden bent, dan wordt je opdracht uitgevoerd en binnen enkele dagen geleverd. Een nabestelling zonder aanpassingen kun je vaak doorgeven per telefoon of per e-mail en wordt sneller geleverd omdat dan geen proefdruk nodig is die beoordeeld moet worden.

Andere artikelen met logo

Naast BIC aanstekers bedrukken kun je ook andere artikelen laten voorzien van een logo. Die zijn leuk om weg te geven tijdens een bedrijfsopening, een jubileum of als je trouwe klanten een cadeautje wilt geven met kerst of een andere gelegenheid. Let er op dat je het logo op een tas, paraplu of ander gebruiksartikel niet te prominent laat afdrukken. Veel mensen vinden het niet zo fijn om als een soort wandelende reclame te fungeren. Dan schiet je met je attentie je doel voorbij. 

Standaardportret
Bekijk meer van