Haagse bedrijven rijp voor glasvezelkabel

In de tweede helft van 2023 is de aanleg van glasvezelkabel door heel Den Haag gerealiseerd. Dit betekent nogal wat voor Haagse bedrijven en consumenten, want vanaf nu kan er zeer veilig, vertrouwd maar bovenal razend worden geïnternet binnen de Haagse grenzen. Bedrijven maken met steeds grotere aantallen de omslag van de internetkabel naar glasvezel gebruik. Is uw bedrijf al om? Lees mee over de belangrijke voordelen die glasvezelkabel biedt.

Door

Den Haag is ready to go voor glasvezel: doet u ook mee?

De partijen KPN en Open Dutch Fiber/ t-Mobile (tegenwoordig Odido) hebben de werkzaamheden binnen Den Haag op dermate wijze uitgevoerd, in overleg met de gemeente Den Haag, dat er zo min mogelijk overlast en hinder ontstond voor bedrijven en omwonenden tijdens de werkzaamheden. Inmiddels moet heel Den Haag in het najaar van 2023 voorzien zijn van glasvezel. Wellicht hebt u de uitsteeksels al uit de grond zien komen en vroeg u zich af wat dit precies te betekenen had. Welnu: dit zijn de aansluitpunten van de glasvezelkabels. Ieder huishouden en ieder bedrijf kan hier linea recta op aangesloten worden. Maar waarom zou u als Haagse onderneming hiervoor kiezen? Zakelijk internet glasvezel is dermate superieur aan de gewone het gewone systeem, via de koperen kabels, dat u vooral even het beste door kunt lezen.

Wat zijn de precieze voordelen van glasvezel voor uw bedrijf?

Glasvezel biedt zeer snel internet, veel sneller dan het huidige systeem wat we met z’n allen gewend zijn. Bedrijven met zakelijk internet kennen allemaal het probleem dat het internet soms een trage verbinding heeft. Met z’n allen online zorgt soms voor downtime, een langere laadtijd en programma’s die net wat minder soepel werken. Bij een zakelijk glasvezel abonnement vervalt deze hinder en wordt geminimaliseerd tot praktisch nul. Niet zo verwonderlijk, aangezien glasvezel op een totaal andere wijze internet levert.

Zakelijke glasvezel, razend snel veilig internet

Glasvezel verzendt het dataverkeer via lichtsignalen, waar de internetkabel -zoals we gewend zijn- via koperdraad werkt. En dat maakt een noemenswaardig verschil uit. Via glasvezel is de bandbreedte bijvoorbeeld excellent. En zeker bij een zakelijke aansluiting. Want een zakelijke aansluiting betekent dat er maar met een minimaal percentage aan andere bedrijven een aansluiting wordt gedeeld, iets wat voor nóg sneller internet zorgt. Daarnaast is het dataverkeer via glasvezelkabel niet zomaar even uit te lezen door derde partijen; voor bedrijven een geruststellend idee.

Met uw zakelijke internetprovider Dataweb.nl voor glasvezel, komt u een passend service contract overeen wat precies op maat is voor uw bedrijfsvoering. Is er uitbreiding nodig, dan is opschalen in een handomdraai gebeurd.

Direct uw zakelijke glasvezelaansluiting regelen bij Dataweb.nl

Kijk op de website van Dataweb.nl welke overeenkomst bij uw bedrijf past en laat u gemakkelijk navigeren door het keuze aanbod. Voor wie er niet uitkomt en wat extra advies nodig heeft is er altijd een directe chatfunctie beschikbaar: alles om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Bezoek daarom snel de website en gebruik binnen no-time zelf binnen uw onderneming glasvezel.

Standaardportret
Bekijk meer van