Dagje Den Haag afsluiten met een High Tea

Den Haag is een prachtige stad vol met cultuur, geschiedenis en heerlijk eten. Staat er een uitje naar Den Haag bij jou op de planning? Dan zijn er genoeg leuke activiteiten te bedenken. Den Haag is de ideale plek om te genieten van een dagje uit, die stijlvol afgesloten kan worden met een high tea.

Door

High Tea in Den Haag

Een high tea in Den Haag is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van lekkernijen met vrienden of familie. In Den Haag zijn er tal van locaties waar dit mogelijk is. Daarnaast zijn er veel leuke dingen om te doen in Den Haag. Op die manier heb je een leuke volle planning en kun je met een voldaan gevoel genieten van zoete en hartige hapjes in combinatie met thee.

Veel te beleven in Den Haag

Begin de dag met een bezoek aan het Gemeentemuseum Den Haag. Dit museum heeft een indrukwekkende collectie moderne kunst en is gevestigd in een prachtig Art Deco-gebouw. Na het museumbezoek kun je genieten van een wandeling door de nabijgelegen Paleistuin, een prachtig aangelegde tuin met historische gebouwen en een vijver. Vervolgens kun je door de stad slenteren en leuke winkels bezoeken. Daarnaast is het ook een aanrader om een uitstapje te maken naar Scheveningen, waar je heerlijk kunt uitwaaien op het strand. Hier zijn ook diverse high tea hotspots gevestigd.

Waarom een High Tea?

Een high tea is een perfecte manier om te ontspannen en te genieten van lekker eten en drinken met vrienden, familie of collega’s. Het is een typisch Britse traditie die in Nederland steeds populairder wordt. Den Haag heeft veel leuke locaties waar je van dit arrangement kunt genieten, zoals sfeervolle theehuizen, gezellige cafés en luxe hotels.

Een high tea via HighTea.nl is ook een geweldige manier om je dag af te sluiten. Na een dagje rondstruinen door de stad, het bezoeken van musea of het maken van een stadswandeling is het heerlijk om even te ontspannen en te genieten van een goede kop thee en lekkere hapjes. Een high tea is ook een leuke activiteit om te doen met kinderen, omdat ze vaak dol zijn op zoete lekkernijen en zich graag verkleden in hun beste kleding. Kortom: een leuke activiteit voor jong en oud en altijd een goed idee!

Standaardportret
Bekijk meer van