Advies voor het inrichten van een klein kantoor!

Kijk eens kritisch naar het meubilair in je kantoor. Heb je dit echt allemaal nodig? Zoals die grote kast met spullen en de vergadertafel die eigenlijk in de weg staat. Ondanks dat je een klein kantoor hebt, kun je het functioneel en stijlvol inrichten. Wil jij weten hoe? Lees het in dit blog van SKEPP.

Door

Je gehuurde kantoorruimte kun je op verschillende manieren zo optimaal mogelijk inrichten. Hierbij moet je vooral denken aan de kantoormeubilair die je uitkiest. Daarnaast kun je de ruimte groter laten lijken door gebruik te maken van licht en kleur. Hieronder zullen we uitleggen hoe je dit kunt toepassen en welke tips wij nog meer hebben om een klein kantoor in te richten.

Laat daglicht binnen in je kantoorruimte

In een kleine kantoorruimte zijn ramen extra belangrijk. Het zorgt er niet alleen voor dat de ruimte groter oogt, maar het zorgt ook nog eens voor een hogere productiviteit. Met genoeg daglicht blijf je langer geconcentreerd. In een kleine kantoorruimte is het dan ook belangrijk om niet of nauwelijks gebruik te maken van raamdecoratie, maar zo veel mogelijk daglicht naar binnen te laten.

Wanneer de mogelijkheid daar is, kies dan voor een kantoorruimte met glazen wanden. Dit geeft je kantoorruimte een open blik. Je zult minder het gevoel krijgen van werken in een hokje en er zal meer licht naar binnen kunnen. Glazen wanden zorgen echter wel voor minder privacy, het is goed om hier bewust van te zijn.

Het juiste kantoormeubilair voor jouw kantoorruimte

In een kleine ruimte is het belangrijk om gebruik te maken van één groot kantoormeubilair. Zorg dat je niet te veel kantoormeubilair of accessores plaatst, houd het geheel zo minimalistisch mogelijk. Voor het opbergen van je spullen kun je gebruik maken van opbergboxen in plaats van een archiefkast. Daarnaast is een hoge smalle kast ook een goede optie.

Wat betreft kleurgebruik is het aan te raken om de grote objecten in een neutrale, lichte tint te kopen. Verf de muren wit en houd de vloer rustig. Als je enkele accessoires wilt toevoegen, dan kun je hierbij ook direct wat kleur aanbrengen in je kantoorruimte. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een plant!

Heb jij een kleine kantoorruimte?

Is jouw kantoorruimte nog niet zo optimaal mogelijk ingericht? Volg dan de tips uit dit artikel! Heb je nog vragen over het inrichten van jouw kleine kantoorruimte of wil je meer informatie over het inrichten van jouw kantoorruimte? Neem dan contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP! Zij helpen je graag bij al je vragen.

Standaardportret
Bekijk meer van