6 belangrijke tips voor een woningontruiming in Den Haag

Deze experts nemen dan veel werk uit handen. Toch doe je er goed aan om zelf ook de volgende tips te gebruiken, wat het algehele proces nog gemakkelijk maakt voor jezelf en de specialisten.

Door

Beslis over je betrokkenheid 

Heb je ZSM Woningontruiming ingeschakeld voor het ontruimen van je huis voordat je gaat verhuizen?

De woningontruimers ondersteunen veel verschillende soorten mensen met woningontruimingen. Van gezinnen die minimale betrokkenheid willen en willen dat wij voor alles zorgen, tot al lang bestaande hamsteraars die hun gevoelige steun nodig hebben; het niveau van de input dat je hebt, wordt volledig door je bepaald. Laat het ze weten en ze zullen aan je wensen voldoen.

Organiseer dingen niet vooraf

Ja, dat lees je goed. Veel klanten proberen (met de beste bedoelingen) de spullen van tevoren klaar te leggen voor opruiming, om ons te helpen. Meestal levert dit ons echter meer werk op. Het ethos voor een woningontruiming Den Haag draait volledig rond het milieu en als onderdeel van de verplichte procedures sorteren de specialisten elk item en beslissen of het naar een liefdadigheidswinkel, upcyclingcentrum of recyclingcentrum gaat. Hoewel de experts je bedoelingen zeer op prijs stellen, verzoeken ze je dit niet te doen om ons tijd te besparen.

Kies de items die je wilt behouden

Probeer indien mogelijk de items te kiezen die je wilt behouden en verwijder ze, of plaats ze in de hoek van een kamer met een laken of iets dergelijks erop. De experts kunnen ze later bij je afleveren als je dat wenst, wat natuurlijk handig is als je zelf niet in staat bent om dit te doen nadat je woningontruiming is afgerond.

Raak niet in paniek

We weten dat het inschakelen van een woningontruimingsbedrijf waar je nog niet eerder gebruik van hebt gemaakt, een beetje lastig kan zijn. Toch is het een goed idee om dit te doen. De specialisten nemen je veel werk uit handen en zorgen er in het algemeen voor dat je niet in paniek hoeft te raken. Je woningontruiming komt echt wel goed als je een gespecialiseerd bedrijf als ZSM Woningontruiming inschakelt!

Houd de experts op de hoogte van veranderingen

Of je voltooiingsdatum nu is veranderd of dat er plotseling sprake is van zwaar weer, de verhuisdata verlopen niet altijd volgens plan. Als dit gebeurt, raak dan niet meteen in paniek. Bel het woningontruimingsbedrijf en ze proberen je te helpen er omheen te werken. De experts proberen zo flexibel mogelijk te zijn en zullen altijd proberen aan je behoeften tegemoet te komen, zelfs als het last-minute wijzigingen zijn.

Stel je vragen

Als je je ergens zorgen over maakt of gewoon antwoord wilt krijgen op je vragen, kun je de uitvoerders van je woningontruiming bellen. Je kunt veel bedrijven op elk moment en op elke dag bellen en als ze vrij zijn, nemen ze altijd de telefoon op. Bovendien kun je online ook veel informatie vinden over woningontruimingen. Hierdoor krijg je mogelijk ook een antwoord op je vraag.

Standaardportret
Bekijk meer van