5 tips om je huis beter te verkopen

Heb jij besloten om je huis te verkopen of staat jouw huis al te koop, maar wil het niet lukken met de verkoop? In dit artikel lees je een aantal handige tips die jou kunnen helpen om je huis nóg beter in de markt te zetten.

Door

Laten we snel beginnen.

 

#1 Klaar voor de verkoop?

Kijk allereerst eens goed naar jouw huis. Zijn er geen klusjes die nog gedaan moeten worden? Is alles netjes afgewerkt? Vaak zien we dat de kozijnen namelijk worden vergeten. Het is belangrijk om deze te vervangen, zodat je geen last krijgt van tocht in huis bijvoorbeeld.

 #2 Professionele fotografie

Wanneer je jouw huis in de verkoop zet zijn goede, professionele foto’s essentieel. Dit is namelijk de eerste indruk die mensen krijgen van het huis en daarnaast kun je op deze manier alle ruimtes van het huis optimaal laten zien. Wil je het helemaal afmaken? Laat dan een interieurstylist je huis inrichten voordat er foto’s worden gemaakt. Zij weten precies hoe je het beste de meubels neer kunt zetten voor een mooi resultaat.

#3 Adverteren

Zet je huis online met de mooie foto’s en zorg dat vrienden en kennissen het gaan delen. Adverteer ook met een aantal foto’s, zodat je meer bereik kan genereren. Je kunt met een advertentie ook makkelijk een precieze doelgroep aanspreken die jij wil bereiken.

#4 Voeg persoonlijkheid toe

Een persoonlijk interieur spreekt veel meer aan dan een te opgeruimd en saai huis. Het is de kunst om een beetje persoonlijkheid toe te voegen, zodat er een gezellige sfeer te zien is. Doe dit door een mooie bos bloemen op tafel te zetten, wat kussens op de bank te leggen en wat persoonlijke items toe te voegen, zoals een paar schoenen of een mooie jas aan de kapstok. Dit geeft een persoonlijke touch aan je woning.

huis 2

#5 Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het laten plaatsen van nieuwe kozijnen? Dan is de tip om te kiezen voor kunststof kozijnen. Dit heeft enorm veel voordelen en is daarnaast goed voor de portemonnee én erg duurzaam. Zeker de moeite waard om hier eens onderzoek naar te doen. Vraag online verschillende offertes op, zodat je goed kunt vergelijken met elkaar. Op die manier weet je wat je kunt verwachten en haal je de beste vakspecialisten in huis.

Heel veel succes met het verkopen van jouw huis! Hopelijk hebben deze tips je geholpen.

Standaardportret
Bekijk meer van