Vermiste Martina Ragazzo nog skeelerend gezien op boulevard

De Italiaanse Martina Ragazzo, die al ruim drie weken vermist is, is in de nacht van haar verdwijning nog gezien op de Scheveningse boulevard.

Door

Op camerabeelden is te zien dat de 20-jarige Martina Ragazzo in de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 januari rond 00.30 uur skeelerend het strand op gaat, vlak bij de Pier. Dit heeft de Haagse politie deze week bekendgemaakt.

Op de vroege ochtend van dinsdag 18 januari, rond 06.45 uur, vonden zwemmers op het strand bij de Pier een jas, een rugtas, een gitaar en een skeeler. Bij deze spullen zat ook de identiteitskaart van Ragazzo.

Martina Ragazzo

Van de Italiaanse ontbreekt elk spoor en de politie tast in het duister over haar verdwijning. De Haagse recherche komt graag in contact met mensen die haar na maandag 17 januari nog hebben gezien of gesproken.

De in Milaan geboren Martina Ragazzo woonde sinds begin september in Nederland. Ze heeft een slank postuur, is ongeveer 1,75 meter lang en heeft donker, kort, golvend haar. Op haar rechter onderarm en rechterhand heeft ze een tatoeage.

Heeft u informatie over deze zaak, dan kunt u die doorgeven via de (gratis) opsporingstiplijn: 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. Meer informatie: www.politie.nl

Meer lezen over Haagse politiek, achtergronden en cultuur? Neem een (proef)abonnement op de onafhankelijke weekkrant Den Haag Centraal. Of koop de krant bij één van onze verkooppunten

Standaardportret
Bekijk meer van