Bus 21 rijdt vijf weken lang aangepaste route

Bus 21 rijdt vijf weken lang een aangepaste route. Vanwege de werkzaamheden aan de Scheveningseweg is er een omleiding tussen de Eisenhowerlaan en het Kurhaus.

Door

Bus 21 rijdt tussen 29 oktober en 9 december een andere route door het Statenkwartier en Scheveningen. Vanwege de werkzaamheden aan de Scheveningseweg maakt deze lijn (Zwarte Pad – Vrederust) gebruik van een omleiding tussen de Stevinstraat en het Statenplein.

Lijn 21 rijdt de komende vijf weken vanaf het beginpunt in Scheveningen over de Nieuwe Parklaan naar Madurodam. Vervolgens rijdt de bus via het Hubertusviaduct, de Prof. B.M. Teldersweg, de Johan de Wittlaan en de Eisenhowerlaan naar het Statenplein, waar deze de eigen route weer oppakt. De omleiding geldt in beide richtingen. Het Gemeentemuseum is wel bereikbaar met lijn 21.

Vervallen haltes bus 21

De haltes Nieuwe Parklaan, Haringkade, Rusthoekstraat, Scheveningseweg, Prins Mauritsplein en World Forum komen te vervallen. Reizigers naar het World Forum kunnen gebruikmaken van een tijdelijke stop op de Eisenhowerlaan.

Momenteel worden de sporen en de tramhaltes op de Scheveningseweg vernieuwd. Deze worden klaargemaakt voor de nieuwe, bredere type trams. Tramlijn 1 is daarom ingekort. Hoelang deze wijzigingen in de dienstregeling voor lijn 1 nog duren, is nog niet bekend. Dit hangt af van het verloop van de werkzaamheden op de Scheveningseweg. De HTM zet vervangende buslijnen in.

Meer informatie: www.htm.nl

Standaardportret
Bekijk meer van