Steun onderzoeksjournalistiek!

Den Haag Centraal vraagt ook dit jaar weer een financiële bijdrage voor onderzoeksjournalistiek.

Door

Die steun gebruikt de krant om onderzoeksjournalistiek mogelijk te maken, een kostbare aangelegenheid voor een krant als de onze.

Een onderzoeksproject dat dit jaar tot opmerkelijke artikelen heeft geleid en bovendien nog loopt, richt zich op de komst van het Lego Discovery Centre naar Scheveningen. Op zichzelf niets mis mee, maar de manier waarop de gemeente het bedrijfsleven hier ter wille is, roept vragen op. Nieuwe onderzoeksprojecten zullen volgen.

Daarom vragen wij u, lezer, net als vorig jaar via de Stichting Luis in de Pels ons te steunen met een gift. De stichting heeft de ANBI-status, wat wil zeggen dat giften aan haar aftrekbaar zijn van de belasting. Dit betekent ook dat de stichting voldoet aan de strenge regels van de Belastingdienst en dat er geen geld aan de strijkstok blijft hangen.

Wilt u de Haagse journalistiek in het algemeen en Den Haag Centraal in het bijzonder steunen? Stort dan op rekening NL 84 ABNA 0516433741 van de stichting, onder vermelding van ‘actie Den Haag Centraal’.

Voor meer informatie: wagemaker@denhaagcentraal.net

Herman Rosenberg, hoofdredacteur 
René Wagemaker, uitgever

Scène uit de Oscar winnende film ‘Spotlight’ over onderzoeksjournalistiek. | Foto: eOne Benelux

Wilt u een abonnement op DHC? Klik dan hier

Standaardportret
Bekijk meer van