[LIVE] Kijk hier mee met ‘De Slag om het IJspaleis’

Weet u al op wie u moet stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018?

Door

Om iedereen in Den Haag op weg te helpen, houdt Weekkrant Den Haag Centraal samen met Debatmeester elke tweede dinsdag van de maand een politieke avond in de Bibliotheek Den Haag. Toegang is gratis, evenals de borrel!

Iedere bijeenkomst staat een thema centraal en zijn experts en ervaringdeskundigen te gast. Dit keer praten we over de mobiliteit met Bert Mooren van werkgeversorganisatie VNO-NCW, Arnold van der Heijden van reizigersvereniging Rover en Erik Beenen van de HTM. Iedereen wil graag beter, sneller en uitgebreider OV (openbaar vervoer), maar is daar wel geld voor? Politici zitten bij u in de zaal. Iedereen is welkom om mee te doen met het debat en vragen te stellen.

Allereerst wordt wethouder en oud PvdA-voorman Rabin Baldewsingh geïnterviewd over onder meer armoedebeleid. Tussen het gesprek met Baldewsingh en discussies door geeft huisband Caterpillar muzikale verlichting en als uitsmijter spreekt hoofdredacteur Herman Rosenberg een column uit. De uitzending is van 18:00 u. tot 19:00 u. Daarna heffen we het glas op de lokale politiek.

Kijk vanaf 18:00 uur live mee via deze link.

Standaardportret
Bekijk meer van