Lichaam Niek de Graaf gevonden in Clingendael

In Park Clingendael, op de grens van Den Haag en Wassenaar, is zondag het lichaam van de vermiste Niek de Graaf gevonden. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen die erop duiden dat de 56-jarige hardloper door een misdrijf om het leven is gekomen.

Door

Kort na de melding van de vermissing van Niek de Graaf maakte de politie bekend dat de ‘angst’ bestond ‘dat hij zichzelf wat wil aandoen’.

 

De bewoner van het Benoordenhout verdween op dinsdag 25 augustus rond 08.45 uur tijdens een rondje joggen in het Haagse Bos.

Nog dezelfde dag plaatste zijn dochter een emotionele oproep op Facebook om uit te kijken naar haar vader. Hierop werden meteen uitgebreide zoekacties in het gebied rond Paleis Huis ten Bosch op touw gezet. Tientallen vrijwilligers deden mee, maar De Graaf werd niet gevonden.

Geurspoor van Niek de Graaf

Ook zochten politie en vrijwilligers vorige maand nog tevergeefs in Meijendel nadat speurhonden een mogelijk geurspoor van de Hagenaar in het duingebied aantroffen. Naast de zoekacties werden in en rond het Haagse Bos en in Meijendel posters opgehangen en stoepborden geplaatst met getuigenoproepen.

Wilt u meer Haags nieuws lezen? Koop dan op donderdag DHC. Klik hier voor alle verkooppunten. U kunt ook een (proef)abonnement nemen. U ontvangt de krant 10 weken voor slechts 10 euro.

 

Standaardportret
Bekijk meer van