Zomervakantie: op 28 juli geen papieren krant

In verband met de zomervakantie verschijnt er deze week geen papieren editie van Den Haag Centraal. De volgende krant komt op donderdag 4 augustus uit.

Door

De zomervakantie is nu op haar hoogtepunt. Bedrijven zijn gesloten, sportcompetities liggen stil, scholen zijn dicht en de gemeenteraad is met reces. Zoals bij de meeste weekbladen gebruikelijk is, verschijnt Den Haag Centraal in deze periode één keer niet. Dat is deze week, donderdag 28 juli. De week daarna ontvangt u de krant weer in zomeruitvoering.

Na de zomervakantie een extra dikke krant

Op donderdag 2 september pakken wij uit met een dikke culturele bijlage boven op de normale krant. Natuurlijk kunt u wel terecht op onze website voor het laatste nieuws. Ook blijft de digitale nieuwsbrief wekelijks op maandag verschijnen. U kunt zich hiervoor inschrijven op www.denhaagcentraal.net/nieuwsbrief. Voor het nieuws in beeld neemt u een kijkje op onze Instagram-pagina: @den_haag_centraal.

Wilt u meer weten over Den Haag Centraal? Onze verkooppunten vindt u hier. Of bekijk de mogelijkheden van een (proef)abonnement op de krant. U ontvangt DHC tien weken voor slechts tien euro.

Standaardportret
Bekijk meer van