Interieur nieuw restaurant Blaze & Co geïnspireerd op tattoos en VS

Op het Kurhausplein opent zaterdag 30 november een nieuw restaurant: Blaze & Co. Het etablissement kenmerkt zich door een op tattoos geïnspireerd interieur en Amerikaanse gerechten.

Door

Mede-eigenaar Michael de Ridder van Blaze & Co: “We spelen in op de beleving van onze gasten. Hier komen Cajun en New Orleans op je bord, maar ook uit de speakers. Het stoere interieur met de ‘neo traditional tattoo’-wand is een moderne interpretatie van de tijd waarin blues, folk en rock ballads populair waren. Alleen nu in een stoere jas waarmee we een nieuwe doelgroep willen aanspreken.”

De ‘Springsteen Chicken.’

Het nieuwe restaurant sluit zich aan bij de al bestaande concepten en initiatieven van de Entrada Group. Dit zijn onder andere La Galleria, Steam Bar & Grill en Solo Vino Wine Bar. Mede-eigenaar Damiano D’Alba: “We zijn trots dat we dit restaurant mogen toevoegen aan onze portfolio. Restaurant Blaze & Co is nostalgie op z’n coolst.

Blaze & Co op Kurhausplein

Het etablissement is gevestigd op de plek van het voormalige restaurant Topkapi, dat van dezelfde eigenaren was. In 2017 werd die zaak nog door een brand in de keuken getroffen, waardoor ook het bovenliggende hotel Kurhaus moest worden ontruimd.

Meer informatie: www.blaze-co.nl

Wilt u meer lezen of meer weten over Haagse gastronomie? Klik dan hier voor een (proef)abonnement en meldt u zich hier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Meer video’s zien? Neem dan een kijkje op ons YouTube-account.

 

Standaardportret
Bekijk meer van